Banner

Bent u particulier?

Dan zijn wij u onder andere graag van dienst bij de volgende zaken.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen voor u graag uw aangifte inkomstenbelasting. Doordat wij voor u optimaal gebruik maken van alle fiscale mogelijkheden, weet u zeker dat u nooit te veel belasting betaalt. Indien nodig en gewenst passen wij voor u de jaarlijkse voorlopige aanslag of teruggave aan, zodat u niet aan het einde van het jaar voor verrassingen komt te staan. Ook checken we of en hoeveel recht u heeft op eventuele toeslagen.

Om er voor te zorgen dat u precies weet welke gegevens wij van u nodig hebben, werken wij met een Checklist IB die wij u jaarlijks toezenden als het weer tijd is om uw aangifte te verzorgen.

Aangifte erfbelasting

Uw partner of familielid overleden? In dit soort situaties wordt u al geconfronteerd met heel veel zaken te regelen.

Wij nemen u dan ook graag de zorgen van uw aangifte erfbelasting uit handen. Ook hier checken wij voor u alle mogelijkheden, zodat u als nabestaande zo min mogelijk belasting betaalt.

Advies

Heeft u de beschikking over veel vermogen? Dan bestaan er nu al veel mogelijkheden om er voor te zorgen dat uw nabestaanden hier straks zo min mogelijk belasting over betalen. Wij adviseren u hier graag nader over. Verder kunnen wij voor u uw persoonlijke situatie fiscaal in kaart brengen, bijvoorbeeld wanneer u gaat trouwen, samenwonen of scheiden. In deze situaties spelen tegenwoordig veel fiscale aspecten mee. Wij kunnen u hier optimaal in begeleiden, zodat u nooit teveel belasting betaalt of achteraf problemen krijgt met de Belastingdienst.

Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij al uw overige fiscale vragen, problemen en aangiften.