Banner

Bent u ondernemer?

Dan zijn wij u graag van dienst bij alle voorkomende administratieve en fiscale diensten. Ook kunnen wij u voorzien van een goed advies met betrekking tot deze zaken.

Administratieve diensten

Wij kunnen u de zorg van uw administratie uit handen nemen door deze volledig van u over te nemen. Met onze geavanceerde software verwerken wij voor u snel en accuraat uw administratie, van het inboeken tot aan uw jaarstukken. Houdt u liever zelf uw administratie bij? Geen probleem, dan verzorgen wij voor u de controle en de jaarstukken. Ook kunnen wij voor u zorgdragen voor tussentijdse cijfers en deponeringsstukken voor de Kamer van Koophandel.

U levert alles aan en wij maken het voor u in orde.

Aangiften

Wij zijn u graag van dienst bij het verzorgen van al uw belastingaangiften, waaronder:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Loonheffingen
  • Erfbelasting
  • Schenkbelasting

Tevens verzorgen wij voor u alle correspondentie met de Belastingdienst en voeren we, namens u, bezwaar- en beroepsprocedures met betrekking tot fiscale zaken.

Advies en ondersteuning

Door onze ervaring kunnen wij u goed begeleiden en adviseren bij alle administratieve en fiscaal-juridische zaken die bij een onderneming komen kijken. Zo kunnen wij u helpen bij het opstarten van uw onderneming of het wijzigen van uw ondernemingsvorm (eenmanszaak, BV of samenwerkingsverband), het kopen of verkopen van een onderneming, het opstellen van een ondernemingsplan en het inrichten en voeren van een juiste administratie. Hierbij vergeten wij natuurlijk ook niet om naar uw privé situatie te kijken. Ook bij huwelijk, samenleving, echtscheiding en overlijden heeft u vaak te maken met een hoop administratieve en fiscale consequenties. Wij adviseren u dan ook graag bij het maken van de juiste keuzes hierin.

Door ons uitgebreide netwerk van professionals op alle werkterreinen, kunnen wij u, indien u dit wenst, vaak direct doorverwijzen naar de juiste professional die u verder kan helpen (oa. accountants, notarissen, juristen, mediators)