Over ons

Sylvia Kers - Register Belastingadviseur/Eigenaar

Sylvia Kers is vanaf 1996 werkzaam in de fiscale en administratieve praktijk. Na een aantal jaren op de financiële administratie te hebben gewerkt bij een reisorganisatie, startte zij in 2001 haar fiscale carrière op de aangiftepraktijk bij Ernst & Young Belastingadviseurs in Amsterdam. In deze periode behaalde zij tevens haar diploma Moderne Bedrijfsadministratie en haar bachelor HEAO-Fiscale Economie aan de Haagse Hogeschool.

Na het behalen van haar Akte van Bekwaamheid bij de Federatie van Belastingadviseurs in 2006 maakte zij de overstap naar de fiscale adviespraktijk, waar zij leiding gaf aan de fiscale afdeling van een regionaal accountantskantoor en de volledige fiscale advisering verzorgde van particulieren en ondernemers.

In 2010 is zij zelfstandig gaan werken onder de naam Kers Advies. Het kantoor is erkend door het Register Belastingadviseurs.
Danique Pot - Boekhoudkundig medewerkster

Danique is met ingang van januari 2018 in dienst gekomen als boekhoudkundig medewerkster. Daarnaast volgt zij de opleiding MHBO Bedrijfseconomie en Accountancy aan het MBO-Utrecht. Danique verzorgt het verwerken van de klant-administraties in Exact Online en zorgt er voor dat alle administratieve stukken netjes digitaal worden opgeslagen en bewaard. Bij Danique is de administratie van de klant in goede handen.
Elly Kers - Administratief medewerkster

Elly is onze vliegende keep en zij springt bij in drukke tijden, onder andere met het verwerken van de klant-administraties. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van office management en boekhouden, is zij multi-inzetbaar binnen ons kantoor wanneer dit nodig is.
Rubina de Rijber - Stagiaire

Rubina loopt met ingang van februari 2018 stage bij ons. Zij volgt de opleiding Bedrijfsadministrateur op het ROC-Flevoland en zal dit schooljaar gaan afstuderen. Rubina ondersteunt ons met het verwerken van klant-administraties in Exact Online, het digitaal opslaan van administratieve stukken en het up to date brengen en houden van het klantenbestand in de diverse software.